Ventilation & Klima

Varmepumper

Denne varmekilde er CO2 neutral og fremtidens energiløsning!

Vi finder den rigtige løsning til dit projekt og står klar med gratis rådgivning, når du skal udskifte dit gamle varmeanlæg med en varmepumpe eller bygge nyt klimavenligst hus. Markedet for varmepumper er ugennemsigtigt for den normale forbruger. Vi ser desværre, at kunder har fået monteret en varmepumpeløsning, der har betydet alt for store varmeregninger eller, at det ikke har været muligt at holde varmen på de kolde dage. Rådgivningen er vigtig – og derfor gennemgår vi gerne dit projekt med dig – gratis og uforpligtende.

Solen frigiver store mængder energi i form af varme. Denne energi findes i luften, i jorden og i søer. En varmepumpe henter og udvinder denne varme så effektivt, at opvarmningsomkostningerne kan reduceres med op til 75%.

Vi forhandler AIT-varmepumper og har gennem de sidste 15 år leveret, monteret og serviceret varmepumper.

LINK til AIT Varmepumpers hjemmeside www.ait-varmepumper.dk

Brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe

Skal fyret serviceres?

Så hjælper vi gerne

Vi værdsætter og tilskynder
en god dialog med vore kunder

Vi finder den rigtige løsning til dit projekt og står klar med gratis rådgivning, når du skal udskifte dit gamle varmeanlæg med en varmepumpe eller bygge nyt klimavenligst hus. Markedet for varmepumper er ugennemsigtigt for den normale forbruger.

Vore dygtige montører har mange års erfaring i branchen

Hos Witt & Søn servicere vi både privat og erhvervskunder. Uanset om du skal have skiftet en pakning i vandhanen, eller have gennemgået større installationer, så hjælper vi gerne. 

Anmeldelser

vvs

Få et uforpligtende tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi er utrolig flinke at snakke med,
og vil rigtig gerne høre om dit projekt.

witt og søn logo

Alle vore priser er inkl. moms

Kontakt

Tlf: 7446 1164
info@witt-vvs.dk

Telefontider

Man til tors:  7.30-15.45
Fredag:          7.30-12.15

Witt Og Søn Gazelle 2021
Godt arbejdsmiljø - Trivsel og gode arbejdsforhold Miljøfokus - fokus på bæredygtighed og grøn omstilling grønne-investeringer.dk