Varmesystemer

Hos Witt og Søn hjælper vi med at installere og montere en lang række varmeanlægge.

Nogle af disse som kan nævnes, uddybes nedenfor:

Luft til luft varmepumper

Der er mange måder at opvarme sit hus eller sommerhus på!

Luft til luft-varmepumper kan være et billigere alternativ.

Med en luft til luft-varmepumpe genbruger du varmen i udeluften til at opvarme din bolig. En luft til luft-varmepumpe er perfekt til den lille helårsbolig eller fritidsboligen, hvor der sjældent er et vandbåret varmesystem.

Luft til luft-varmepumpen er effektiv selv ved lave temperaturer udenfor, og den er en miljøvenlig, energieffektiv og prisbesparende varmeløsning.

En luft til luft-varmepumpe består af en indedel og en udedel. Udedelen hiver varmeenergi ud af luften, og via indedelen sendes varmen ind i huset, hvor den anvendes til rumvarme. Det skaber samtidig luftcirkulation i huset og dermed et bedre indeklima.

Luft til luft-varmepumpen er eldrevet, men leverer 3,5 til 5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i strøm. Dermed er varmepumpen et særdeles effektivt og miljøvenligt alternativ til eks. Elvarme og brændeovn i mindre helårshuse og fritids- / sommerhuse.

Fordele ved luft til luft-varmepumpen:

  • Effektiv og miljøvenlig varme
  • Supplement til de høje naturgaspriser (sænker naturgasforbruget)
  • Moderne design
  • Lydsvag løsning
  • Godt indeklima
  • Sikker drift.

 

Luft til vand varmepumper

Luft til vand-varmepumper er en effektiv form for energi i huset. Et fantastisk alternativ hvis man ikke har så meget plads til nedgravning af jordvarmeslanger.  Denne energiløsning vedligeholdes udelukkende af din lokale VE- godkendte VVS-installatør. Fordelene ved at vælge en luft til vand-varmepumpe er lave driftsomkostninger, ingen fossile brændstoffer. Du får derved en meget grøn og ren energikilde.

Selve processen i et luft til vand-varmepumpe anlæg starter med at varmen udvindes fra luften. Energien/varmen fra luften komprimeres i varmepumpen og omdannes til varme og varmt vand i dit hus.

Denne energiløsning vedligeholdes og serviceres udelukkende af din lokale VE- godkendte VVS-installatør. Hvilket vi råder til sker 1 gang årligt. Derved sikres at anlægget kører mest optimalt og holder sig effektiv længst mulig.

Læs mere om luft til vand varmepumpe

 

Jordvarme

Jordvarme er en billig og effektiv form for energi i huset – især hvis du skal bygge et nyt hus. Fordelene ved at anvende jordvarme er lave driftsomkostninger, ingen fossile brændstoffer. Du får derved en meget grøn og ren energikilde. Jordvarme er en stabil energikilde som ikke er så følsom over for vejr og vind.

Selve processen i et jordvarmeanlæg begynder med at varmen udvindes af jorden. Vand pumpes gennem slanger i jorden, som er gravet ca 90 cm ned. Brinen opvarmes ved at trække varme ud af jorden. Man skal kun 1 mtr. Ned før jorden er frostfri. Herefter kan varmen føres retur til huset via en varmepumpe.

Denne energiløsning vedligeholdes og serviceres udelukkende af din lokale VE- godkendte VVS-installatør, hvilket vi råder til sker 1 gang årligt. Derved sikres at anlægget kører mest optimalt og holder sig effektiv længst mulig.

 

Fjernvarme

Fjernvarmeanlæg er en vedligeholdelsesfri energiløsning, hvor du som forbruger ikke skal vedligeholde dit anlæg, dette gøres udelukkende af din lokale VVS-installatør fra Sønderborg. Fordelen ved at vælge fjernvarme er forsyningssikkerheden – anlægget løber aldrig tør! De skrappe miljøkrav til fjernvarmeværkerne sikrer også en miljøgunstig varmeproduktion.

Priser på varme og tilslutningen afhænger af de enkelte fjernvarmeværkers takstblad. Som svinger fra område til område. Forhør dig først hos dit lokale fjernvarmeværk!

Vi udfører nye installationer i samarbejde med fjernvarmeværket i dit lokale område (bl.a. Rinkenæs, Gråsten, Adsbøl, Broager, Sønderborg m.fl.).

Vi udfører også service på dit fjernvarmeanlæg.

 

Gaskedler

Vi hjælper gerne med at vælge den rigtige gaskedel, hvis den gamle står til udskiftning. Vore montører har gennem mange år stor erfaring med disse udskiftninger. Dette gør at du maksimalt er uden varme og varmt vand i 8 timer. Vi demonterer den gamle og tager den selvfølgelig med i deponi uden beregning.

Energipriserne i dag gør det muligt at spare mange penge på varme, så kontakt os i dag og hør om dine muligheder for energioptimering.

Vi tilbyder også at servicere din nye gaskedel. Vores serviceordning er ikke underlagt andre, så vi kan tilpasse ordningen efter dine behov.

Vi gør opmærksom på at der politisk er vedtaget at gaskedler på sigt skal udfases, så andre varmekilder skal ved en eventuel udskiftning nøje overvejes.

Pillefyr

Pillefyr er en mulighed, hvis der ikke er fjernvarme eller gasledninger tæt på dig. Et pillefyr kræver vedligehold og rensning jævnligt for at anlægget kører optimalt. I modsætning til en varmepumpe, som kun kræver service af en autoriseret installatør 1 gang årligt, kræver pillefyr at du selv kan rense fyret jævnligt, så piller ikke stopper til i anlægget.

Pillefyr giver en god og billig varme.

Vi tilbyder selvfølgelig også at servicere dit pillefyr.

Brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe

Skal fyret serviceres?

Så hjælper vi gerne

Brug for en VVS'er?

Varmesystemer

Vi værdsætter og tilskynder
en god dialog med vore kunder

Vi finder den rigtige løsning til dit projekt og står klar med gratis rådgivning, når du skal udskifte dit gamle varmeanlæg med en varmepumpe eller bygge nyt klimavenligst hus. Markedet for varmepumper er ugennemsigtigt for den normale forbruger.

Vore dygtige montører har mange års erfaring i branchen

Hos Witt & Søn servicere vi både privat og erhvervskunder. Uanset om du skal have skiftet en pakning i vandhanen, eller have gennemgået større installationer, så hjælper vi gerne. 

Anmeldelser

vvs

Få et uforpligtende tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi er utrolig flinke at snakke med,
og vil rigtig gerne høre om dit projekt.

witt og søn logo

Alle vore priser er inkl. moms

Kontakt

Tlf: 7446 1164
info@witt-vvs.dk

Telefontider

Man til tors:  7.30-15.45
Fredag:          7.30-12.15

Witt Og Søn Gazelle 2021
Godt arbejdsmiljø - Trivsel og gode arbejdsforhold Miljøfokus - fokus på bæredygtighed og grøn omstilling grønne-investeringer.dk