Vi står klar til at installere din luft til vand varmepumpe

Det er altid en god idé at tænke i bæredygtige løsninger. Det gælder generelt for dine VVS-installationer, men det gælder især for, hvordan du opvarmer din bolig. Varmepumper luft til vand er et klima- og budgetvenligt alternativ til olie- og gasfyr, og der en lang række fordele forbundet med både opsætning og vedligeholdelse af dette varmesystem.

Du kan derfor læse meget mere om dette system og tilbud på varmepumper luft til vand herunder.

 Læs også: Hvordan virker luft til vand varmepumpe?

Sådan kan du anvende varmepumper luft til vand

Du kan anvende en luft til vand varmepumpe til mange forskellige opgaver. Den kan f.eks. bruges til at varme dine rum op, eller den kan bruges til at varme dit brugsvand op. Det smarte ved den er, at du modsat et jordvarmeanlæg ikke skal grave hele din have op for at kunne installere en varmepumpe, da systemet er sat op med en eller flere udvendige og indvendige dele, der befinder sig over jordhøjde.

Det betyder også, at selvom du har et lille haveareal, som ikke er stort nok til at huse et jordvarmeanlæg, så kan du stadig få en mere klimavenlig løsning til opvarmning af dit hus og dit vand. Det betyder dog også, at besparelsen på varmeregningen vil svinge afhængig af den pågældende temperatur udendørs, da det selvsagt kræver mere energi at varme luft op med en starttemperatur på 5 grader sammenlignet med en starttemperatur på 20 grader.

Varmepumpen er nem at sætte op, og der kræves ingen eftermontering eller særlige områder. Systemet egner sig derfor godt til installering i forbindelse med en modernisering. Derudover tager det typisk 1-2 dages arbejde, før du er kørende med dit nye varmeanlæg. Hvis du vil være helt sikker på driftssikkerheden, kan du kombinere varmepumpe luft til vand med dit eksisterende gas- eller oliefyr. Sidstnævnte vil i så fald kun slå til, hvis omstændigheder gør, at varmepumpen ikke slår til.

Det behøver ikke kun være relevant for dig at sætte varmepumpen op i din almindelige helårsbolig. Denne smarte løsning kan også være en god måde at sætte udgifter til opvarmning af f.eks. dit sommerhus ned, hvis du benytter det meget i vintermånederne. Selvom du ikke benytter dit sommerhus om vinteren, så er der stadig mange penge at spare på opvarmning af sommerhusets brugsvand ved at skifte til en varmepumpe.

 

Tilbud på varmepumper luft til vand

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, hvis du er interesseret i at lade os stå for en kvalitetssikret installering af din nye varmepumpe.

Witt & Søn | VVS i Sønderborg

24 timers døgnvagt

365 dage om året

Skal fyret serviceres?

Så hjælper vi gerne

luft til vand varmepumpe
vvs

Få et uforpligtende tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi er utrolig flinke at snakke med,
og vil rigtig gerne høre om dit projekt.

witt og søn logo

Alle vore priser er inkl. moms

Kontakt

Tlf: 7446 1164
info@witt-vvs.dk

Telefontider

Man til tors:  7.30-15.45
Fredag:          7.30-12.15

Witt Og Søn Gazelle 2021
Godt arbejdsmiljø - Trivsel og gode arbejdsforhold Miljøfokus - fokus på bæredygtighed og grøn omstilling grønne-investeringer.dk