Om os

Witt & Søn A/S startede i 1941 ved Walter Witt udelukkende som blikkenslager. VVS-delen kom senere til i starten af 60 érne.

I løbet af årene kom 2. generation Uwe Witt ind i firmaet i 1955 først som montør senere som indehaver. I denne periode begyndte vvs-arbejdet at gribe om sig med centralvarme og oliefyr i parcelhusene. Derfor var det en naturlig del af firmaet at 2.generation tog autorisationen i vvs-arbejdet og derved sikrede firmaet sig overlevelse i mange år. 3. generation Michael Walter Witt, som i dag driver Witt & Søn A/S kom ind i firmaet i slutningen af 80 érne. Witt & Søn A/S har altid formået at følge med udviklingen inden forsåvel blikkenslager- som vvs-arbejdet. Da naturgassen ramte Danmark var Witt & Søn A/S klar til at servicere kunderne.

Denne udviklingen i firmaet er stadig en stor og vigtig del af vores DNA. Vi sørger hele tiden for at have medarbejdere i firmaet, som har de fornødne uddannelser og kompetencer, så vi kan yde det bedste og kvalitetsmæssige service overfor vore kunder.

Da varmepumperne for nogle år siden kom ind i danskernes bevidsthed havde Witt & Søn A/S allerede de nødvendige VE-godkendelser på plads, så vi var påklædt til ændringen i de nye varmeløsninger, derfor var vi flere skridt foran både på viden og de fornødne godkendelser.

Ved at klikke under medarbejdere kan du se hvilke medarbejder, der står klar til at hjælpe dig.

Witt og Søn har bla. været med til at sponsore en video til EUC syd på lundsbjerg. Se den fine video herunder. 

Brug for hjælp?

Vi sidder klar til at hjælpe

Skal fyret serviceres?

Så hjælper vi gerne

Vi værdsætter og tilskynder
en god dialog med vore kunder

Vi finder den rigtige løsning til dit projekt og står klar med gratis rådgivning, når du skal udskifte dit gamle varmeanlæg med en varmepumpe eller bygge nyt klimavenligst hus. Markedet for varmepumper er ugennemsigtigt for den normale forbruger.

Vore dygtige montører har mange års erfaring i branchen

Hos Witt & Søn servicere vi både privat og erhvervskunder. Uanset om du skal have skiftet en pakning i vandhanen, eller have gennemgået større installationer, så hjælper vi gerne. 

Anmeldelser

vvs

Få et uforpligtende tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi er utrolig flinke at snakke med,
og vil rigtig gerne høre om dit projekt.

witt og søn logo

Alle vore priser er inkl. moms

Kontakt

Tlf: 7446 1164
info@witt-vvs.dk

Telefontider

Man til tors:  7.30-15.45
Fredag:          7.30-12.15

Witt Og Søn Gazelle 2021
Godt arbejdsmiljø - Trivsel og gode arbejdsforhold Miljøfokus - fokus på bæredygtighed og grøn omstilling grønne-investeringer.dk