Bruger du fjernvarme derhjemme?

Bruger du fjernevarme derhjemme? Så kender du sikker allerede godt til, at man en gang imellem skal have foretaget et fjernvarme eftersyn. For dig som forbruger er fjernvarmeanlæg en vedligeholdelsesfri energiløsning. Du skal nemlig ikke som forbruger selv vedligeholde dit anlæg. Dette skal en af dine lokale VVS-installatører gøre for dig.

Hvis det er den tid på året, hvor du har brug for at få foretaget et fjernvarme eftersyn, så vil vi med glæde ordne dette for dig. Vi står for at udføre installationer af nye fjernvarmeanlæg i dit lokale område, hvis du befinder dig i bl.a. Rinkenæs, Gråsten, Adsbøl, Broager, Sønderborg og flere til. Derfor vil vi naturligvis også med glæde udføre service på dit fjernvarmeanlæg.

Har du spørgsmål eller vil du gerne vide mere, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi svarer med glæde på dine spørgsmål. Du kan kontakte os via telefon, mail eller kontaktformularen på vores kontaktside.

 

Vigtigheden af fjernvarme eftersyn

Der er flere forskellige grunde til, at det er en meget god ide, at få foretaget et fjernvarme eftersyn hjemme hos dig. Det har naturligvis en lille smule med sikkerhed at gøre, men det primære mål med et fjernvarme eftersyn er rent faktisk for at sikre, at du får så meget for pengene som muligt. 

Når vi kommer ud og laver service på dit fjernvarmeanlæg, så er det bl.a. for at:

  • Sikre dig som fjernvarmeforbruger en god varmekomfort
  • Sikre at du har en fornuftig varmeøkonomi
  • Tjekke op på at alt fungerer som det skal
  • Skåne miljøet for et unødvendigt energiforbrug

 

Overvejer du at få installeret fjernvarme?

Hvis du overvejer, at få installeret et fjernvarmeanlæg derhjemme, så er det ikke svært at forstå hvorfor. Det er en effektiv varmekilde, som kan være til stor gavn for din økonomi derhjemme.

Der er flere forskellige fordele ved at vælge fjernvarme. Først og fremmest er der forsyningssikkerheden. Når du bruger fjernvarme, så risikerer du nemlig aldrig, at anlægget løber tør. Du har en meget sikker varmekilde, som uden problemer vil holde dit hus varmt året rundt.

Derudover er der meget skrappe miljøkrav til de forskellige fjernvarmeværker, som sikrer en miljøgunstig varmeproduktion. Det er altså også et fornuftig valg set med klima brillerne på.

Når du skal kigge på priserne på varme og tilslutningen med fjernvarmeværket i dit lokale område, så er det vigtigt at huske på, at disse afhænger af de enkeltes fjernvarmeværkers takstblad. Dette svinger meget fra område til område. Derfor bør du altid først forhøre dig hos dit lokale fjernvarmeværk.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til os? Noget du gerne vil vide mere om? Eller noget du gerne vil have et gratis og uforpligtende tilbud på? Så er det bare med at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe og vil med glæde svare på alle dine spørgsmål.

Der er flere forskellige måder du kan kontakte os på. Det kan du enten gøre via telefon på 7446 1164, mail på info@witt-vvs.dk eller gennem kontaktformularen på denne side. Vi glæder os til at høre fra dig og forhåbentligt til at komme ud og hjælpe dig med dit projekt eller fjernvarmeanlæg.

24 timers døgnvagt

365 dage om året

Skal fyret serviceres?

Så hjælper vi gerne

vvs

Få et uforpligtende tilbud

Tøv ikke med at kontakte os. Vi er utrolig flinke at snakke med,
og vil rigtig gerne høre om dit projekt.

witt og søn logo

Alle vore priser er inkl. moms

Kontakt

Tlf: 7446 1164
info@witt-vvs.dk

Telefontider

Man til tors:  7.30-15.45
Fredag:          7.30-12.15

Witt Og Søn Gazelle 2021
Godt arbejdsmiljø - Trivsel og gode arbejdsforhold Miljøfokus - fokus på bæredygtighed og grøn omstilling grønne-investeringer.dk